Welkom op mijn blog!

Hoi, mijn naam is Corine en ik hou ongelooflijk veel van reizen en de natuur. Hoe mijn wereld er uitziet, lees je allemaal op deze blog! Ieder die me komt bezoeken, heet ik van harte welkom!

Mezelf in een notendop

Mijn grootste interesse gaat vooral naar duurzame viskwekerijen. Ik ben een grote dierenvriend en ook al moeten we allemaal eten, ik ben van mening dat het eten van vlees en vis dieren geen pijn en leed hoeft te berokkenen. Daarom juich ik duurzame viskwekerijen heel veel voorspoed toe en door erover te schrijven, hoop ik ook mensen aan te zetten om na te denken over wat ze kopen en eten. Het kan geen kwaad om bewuster te gaan leven. Iets wat ons allemaal ten goede komt. We delen tenslotte deze wereld, nietwaar?

Viskwekerijen

Via mijn blog leer je veel over de manier (systemen) waarop vis gekweekt kan worden. Zowel indoor als outdoor. Ook vertel ik over de toekomst van duurzame viskwekerijen en wat ervoor nodig is om hen bij te stuwen, te ondersteunen en te motiveren. Ik heb er al enkele bezocht en de meesten doen echt fantastisch werk! De viskwekerij die ik bezocht heb in de Nevada woestijn was uniek en leerrijk. Tevens erg leuk omdat ik heel even heb mogen meehelpen in de kwekerij. Een ervaring die ik alvast nooit meer vergeet en waar ik graag wat meer over vertel op deze blog.

Reizen

Goh, reien is echt mijn allergrootste passie. Wat is er leuker dan inpakken en erop uit trekken? Niet zomaar naar een vijfsterrenhotel, maar het liefst backpacken en genieten van alle vrijheid, de cultuur en de vriendelijkheid van mensen. Welke de beste landen zijn die ik al heb bezocht en waarom ik zo van reizen houd, lees je allemaal op mijn blog.

De natuur

Mijn liefde voor dieren en het reizen vallen eigenlijk samen met mijn liefde voor de natuur. Ik kan er uren in vertoeven zonder me ook maar een moment te vervelen. De natuur zegt en leert ons zoveel, om nog maar te zwijgen over de schoonheid dat ze verbergt. Ik denk dat ik me tot de mensen mag rekenen die de natuur als een van hun beste vrienden zien. Je kan er alle negatieve gevoelens kwijt en komt er positief herladen uit terug. Daarom moeten we de natuur ook liefhebben en respecteren. Ze is ons beste medicijn!